Dakrenovatie waarbij door de bewoners alles op alles is gezet een zo optimaal mogelijke thermische isolatiewaarde te bereiken.

Het dak is door ons voorzien van een hoogwaardige dampopen isolatiedeken en door de bewoners van binnenuit een dampdichte isolatie tussen de balken. Geschatte isolatiewaarde rond de 6 Rc.

Een fraaie matzwart satinette dakpan geeft een moderne uitstraling.

Het was een mooi project dat goed verlopen is met een hele fijne werksfeer.

Abecodaken heeft ruim 25 jaar ervaring in dakrenovaties en reparatiewerkzaamheden. Onze dakdekkers zijn echte specialisten met zeer ruime kennis op het gebied van materialen en de beste dakreparatie- en renovatietechnieken. Wanneer u ons inhuurt, bent u zeker van topkwaliteit en dat tegen scherpe prijzen.

 

Gratis en vrijblijvende dak inspectie en offerte opmaak!

Neem contact met ons op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken waarbij wij een grondige inspectie van uw dak zullen doen en u alle opties en bijbehorende kosten kunnen voorleggen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Een fraai resultaat waar de medewerkers van Abecodaken.nl trots op mogen zijn.
Wilt u ook een mooi nieuw dak? Neem contact met ons via het contactformulier of bel met Telefoon: 0356029573 of Mobiel: 0654912009