Werkzaamheden en Onderhoud van Pannendaken

Met ons gediplomeerd personeel zorgen wij voor een perfecte afwikkeling van de overeengekomen werkzaamheden.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Contact!

Zuidergracht 21-16
3763LS Soest
Telefoon: 0356029573
Mobiel: 0654912009
E-mail: info@daken.nl

OFFERTE AANVRAGEN

Werkzaamheden en Onderhoud van Pannendaken

Renovatie, Nieuwbouw en Onderhoud van Dakpannendaken

Voor de renovatie, reparatie of nieuwbouw van uw hellend dak bent u bij ons aan het goede adres.
Omdat wij ons in de afgelopen 25 jaar langzaam maar zeker hebben gespecialiseerd in werkzaamheden aan vooroorlogse woningen, kunt u ervan verzekerd zijn dat wij te allen tijde het uiterlijkvoorkomen van de woning in stand zullen willen houden of terugbrengen in een stijl die past bij de leeftijd van de woning.
Uiteraard hebben moderne wensen ook moderne mogelijkheden en is het combineren van het uiterlijk van de woning en het gebruik van moderne materialen meestal goed mogelijk.
Het was vroeger echt niet altijd beter, maar het valt ons regelmatig op, bij het doorkruisen van woonwijken, dat er regelmatig door niet-gespecialiseerde dakbedekkers of aannemers voor materialen of technieken is gekozen die echt afbreuk doen aan het klassieke uiterlijk van een vooroorlogse woning.
Dit willen wij van Abecodaken altijd zien te voorkomen

Onderhoud aan vooroorlogse woningen is specialistisch werk.

Op vooroorlogse woningen komen vaak combinaties van technieken en materialen voor zoals dakpannen, shingles, bitumineuze dakbedekking en/of zink en lood. De meeste materialen combineren moeiteloos maar enkele materialen zijn echt geen ‘vriendjes’ van elkaar en tasten elkaar aan.
Als gespecialiseerde dakdekker weten wij wat mogelijk is, en wat is af te raden. Door te werken met de beste materialen en bewezen technieken, leveren wij een duurzaam en betrouwbaar product.

Wij voeren de geoffreerde dakwerkzaamheden in eigen beheer uit met eigen personeel. Tevens werken wij samen met diverse aannemers en specialisten in andere disciplines. Door gedegen onderlinge afspraken kunnen wij uw bijkomende werkzaamheden zoals metsel- en installatiewerkzaamheden tegen een concurrerende prijs uitvoeren. Natuurlijk zijn onze onderaannemers gediplomeerd en gecertificeerd.

Abecodaken neemt altijd de begeleiding en garantie op zich, zodat u maar een aanspreekpunt heeft.

Abeco-daken Midden Nederland

Allround Dakbedekkingsbedrijf Platte & Pannendaken