Dakdekker Bilthoven Abecodaken De Specialist in Voor-Oorlogse Pannendaken!

Voor een betrouwbare dakdekker in Bilthoven ben je bij Abecodaken aan het goede adres! Heeft u een lekkage van uw dak of is uw dakbedekking echt toe aan een complete vervanging? Bel ons dan snel. Door onze jarenlange ervaring met klussen in Bilthoven is geen opdracht ons te gek. Wij maken graag een offerte op maat voor u tegen scherpe prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in voor-oorlogse woningen en zullen er gegarandeerd voor zorgen dat na onze werkzaamheden uw woning nog steeds een authentieke uitstraling heeft.

 

Werkzaamheden van Abecodaken

Wij voeren kleine en grote werkzaamheden aan daken uit, van lekkages tot complete renovaties van daken. Bij ons staat het gebruik van alleen topmaterialen hierbij hoog in het vaandel, zodat u nog jarenlang van de resultaten kunt genieten. Ook verrichten wij werkzaamheden zoals het aanbrengen van dakisolatie, het renoveren van schoorstenen, het repareren van loodslabben in schoorstenen, het repareren van nokvorsten en het impregneren van schoorsteen en gevel. Al onze onderaannemers zijn gediplomeerde en gecertificeerde vakmannen met passie voor hun werk en gaan voor het allerbeste resultaat.

 

De beste dakdekker in Bilthoven

Al jarenlang voeren wij werkzaamheden uit in Bilthoven, en komen hiervoor in geheel Bilthoven graag bij u langs. Ook hebben wij vele terugkomende klanten in Bilthoven, en dit heeft zo zijn redenen! Onze dakdekkers staan binnen no-time bij je voor de deur om schade op te meten en daarna een offerte op maat te maken. Voor acute lekkages hebben wij zelfs een spoedservice, waarbij wij meestal dezelfde dag van dienst zijn. Daken met dakpannen, shingles, bitumineuze dakbedekking of zink kunnen wij allemaal repareren of renoveren, zodat uw woongenot weer wordt hersteld. Daarnaast geniet u bij ons van maar liefst 10 jaar garantie op veel van onze werkzaamheden. Voor al uw dak-gerelateerde zaken in Bilthoven komt u gegarandeerd terug bij Abecodaken!

Gratis inspectie

Twijfelt u of uw dak nog wel goed is of dat u voor de komende winter uw dak moet renoveren? Dakdekkersbedrijf “Abecodaken” komt bij u langs om uw dak te inspecteren. Dan geven wij u gratis advies of uw dak aan renovatie toe is en geven een prijsindicatie voor de verschillende oplossingen.

 

Gratis offerte

Wij bekijken uw dak ter plekke en overleggen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna brengen wij gratis een offerte uit die u tot niets verplicht. U weet dus van tevoren precies hoeveel het u kost en wie uw plan gaat uitvoeren.

 

Afspraak maken?

Tip: wacht niet langer en vul nu het contactformulier in en neem contact op met daken.nl. Wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken. Abecodaken is snel, goed, verzekerd en concurrerend.