Dakdekker Bussum Abecodaken Is Uw Pannendaken Specialist!

Voor een dakdekker in Bussum die weet wat hij doet, zit u bij Abecodaken goed! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het repareren en renoveren van allerlei soorten daken. Dus wat het probleem met uw dak ook mag zijn, onze dakdekkers lossen het voor u op. Onze specialisatie ligt vooral in het repareren van voor-oorlogse daken. Hierbij garanderen wij het behoudt van de typische uitstraling van deze daken. Heeft u dus een woning van vóór de 2e wereldoorlog in Bussum? Zoek dan niet verder!

Werkzaamheden Abecodaken in Bussum

Onder onze werkzaamheden vallen alle dak-gerelateerde klussen, van kleine reparaties in de schoorsteen tot complete renovaties. Doordat wij gebruik maken van uitsluitend top materialen kunt u erop rekenen dat u lang van onze werkzaamheden kunt genieten.
Het maakt niet uit of u een dakpannen, shingles, bitumineuze of zink dakbedekking hebt; wij hebben er verstand van. Werkzaamheden zoals het aanbrengen van dakisolatie, het renoveren van een zinken dakgoot, het repareren van loodslabben schoorsteen, een reparatie of vervanging van de nokvorsten en het impregneren van schoorstenen en gevel behoren ook tot de mogelijkheden.

De beste dakdekker in Bussum

Door onze jarenlange ervaring met het repareren en renoveren van daken in Bussum kunnen wij in iedere wijk komen. Al onze onderaannemers zijn gediplomeerd en gecertificeerd en geven je eerlijk advies over de benodigde werkzaamheden aan je dak. Zo krijgt u gegarandeerd een eerlijke offerte op maat. Tevens kunt u rekenen op onze spoedservice in geval van lekkages bij bijvoorbeeld noodweer, dan staat onze dakdekker snel bij u voor de deur om de schade op te nemen en een offerte op maat te maken. Lekkages krijgen bij ons altijd voorrang. Al vele vaste klanten uit Bussum gingen u voor en komen telkens terug voor onze uitmuntende service en werkzaamheden. De meeste klanten krijgen wij ook door mond tot mond reclame. Zoek niet verder voor een goede dakdekker in Bussum!

Gratis inspectie

Twijfelt u of uw dak nog wel goed is of dat u voor de komende winter uw dak moet renoveren? Dakdekkersbedrijf “Abecodaken” komt bij u langs om uw dak te inspecteren. Dan geven wij u gratis advies of uw dak aan renovatie toe is en geven een prijsindicatie voor de verschillende oplossingen.

 

Gratis offerte

Wij bekijken uw dak ter plekke en overleggen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna brengen wij gratis een offerte uit die u tot niets verplicht. U weet dus van tevoren precies hoeveel het u kost en wie uw plan gaat uitvoeren.

 

Afspraak maken?

Tip: wacht niet langer en vul nu het contactformulier in en neem contact op met daken.nl. Wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken. Abecodaken is snel, goed, verzekerd en concurrerend.