Of u nou een heel nieuw u een nieuw dak moet laten leggen met dakpannen of een (hardnekkige) dak lekkage heeft, het is belangrijk dat de werkzaamheden op een professionele manier plaatsvinden.

Een dak lekkage komt altijd ongelegen en kan daarbij voor veel overlast en lekkage-schade zorgen. In sommige gevallen zijn dak lekkages moeilijk te vinden en daarom is de hulp van een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Abecodaken van groot belang. Eerst moet door middel van lekkage detectie het lek worden gelokaliseerd voordat er actie kan worden genomen en een prijsafspraak vooraf kan worden gemaakt.

Wij komen als dakdekker ook in Baarn en kunnen u altijd een scherpe aanbieding doen.

 

Dakbedekking Baarn Spoedhulp Mogelijkheden

Soms is er bij een acute lekkage of een renovatie van het dak spoedhulp vereist. U bent in dat geval bij Abecodaken aan het juiste adres. Wij komen indien noodzakelijk binnen 24 uur bij u langs om de schade te bepalen en met een voorstel met garantie te komen.

U bent er bij ons van verzekerd dat er bij een plotselinge lekkage na b.v noodweer, onze dakdekkers binnen korte tijd bij u aanwezig zijn.

Eventuele schade die kan ontstaan door een daklekkage kan zo tot een minimum beperkt worden.

Na noodweer vallen de reparatie kosten vaak onder de dekking van uw opstal verzekering en de lekkage schade onder uw inboedelverzekering.
Dakdekkers in Baarn

Abecodaken, het professionele dakdekkersbedrijf in de omgeving van Baarn is beschikbaar om uw probleem aan voor te leggen. Voor zowel platte als pannendaken hebben wij gespecialiseerde dakdekkers.

Gratis inspectie

Twijfelt u of uw dak nog wel goed is of dat u voor de komende winter uw dak moet renoveren? Dakdekkersbedrijf “Abecodaken” komt bij u langs om uw dak te inspecteren. Dan geven wij u gratis advies of uw dak aan renovatie toe is en geven een prijsindicatie voor de verschillende oplossingen.

 

Gratis offerte

Wij bekijken uw dak ter plekke en overleggen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna brengen wij gratis een offerte uit die u tot niets verplicht. U weet dus van tevoren precies hoeveel het u kost en wie uw plan gaat uitvoeren.

 

Afspraak maken?

Tip: wacht niet langer en vul nu het contactformulier in en neem contact op met daken.nl. Wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken. Abecodaken is snel, goed, verzekerd en concurrerend.