Dakdekkers Utrecht – Specialist in Pannendaken, Voor-Oorlogse Woningen – Abecodaken

Ben u op zoek naar dakdekkers in Utrecht en omgeving? Zoek dan niet meer verder!
Bij Abecodaken zijn wij gespecialiseerd in daken, of het nu om pannendaken leggen gaat of om een reparatie. Door onze jarenlange ervaring met vele dak reparaties in Utrecht is geen klus ons te gek. Wij hebben ons gespecialiseerd in pannendaken van voor-oorlogse woningen, dus mocht u een woning van voor de 2e wereldoorlog hebben, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben veel oog en passie voor klassieke panden en zullen ervoor zorgen dat de dat de authentieke uitstraling behouden blijft of weer wordt hersteld.

 

Werkzaamheden Abecodaken

Voor noodzakelijke dak werkzaamheden in Utrecht kunnen wij in korte tijd bij u voor de deur staan. Bij ons kunt u terecht voor complete dak vernieuwingen van pannendaken, dakkapellen of platte daken, maar ook voor kleine klusjes zoals lekkages kunt u bij ons terecht. Voor renovaties van daken maken wij uitsluitend gebruik van topmaterialen, dus bij Abecodaken krijgt u zeker waar voor uw geld. Of het nu om dakpannen, bitumineuze dakbedekking of zink gaat, bij ons kunt u rekenen op de allerbeste kwaliteit. Al onze werknemers zijn gediplomeerd en gecertificeerd voor dit werk en daarnaast geven wij maar liefst 10 jaar garantie op ons werk!

 

De beste dakdekkers in Utrecht

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elk dak probleem een passende oplossing en kunnen wij overal in Utrecht komen om u van dienst te zijn voor alle dak-gerelateerde zaken. Het maakt niet uit of u in het Centrum, Wittevrouwen, Rijnsweerd, Noord, Overvecht, Zuid of Oost woont. Al vele vaste klanten uit Utrecht gingen u voor en komen keer op keer bij ons terug. Bij acute lekkages of schade tijdens bijvoorbeeld noodweer, bieden wij zelfs een spoeddienst aan in Utrecht, waarbij er een van onze aannemers binnen 24 uur bij u voor de deur staat. Wij rekenen voor de omgeving Utrecht geen vaste voorrijkosten. Onze dak specialist stelt dan de schade vast en maakt de binnendienst maakt snel een offerte op maat tegen de aller scherpste prijzen.
Ook bemiddelen wij of treden wij in contact met uw verzekeraar om schade-uitkeringen snel vast te stellen.

Gratis inspectie

Twijfelt u of uw dak nog wel goed is of dat u voor de komende winter uw dak moet renoveren? Dakdekkersbedrijf “Abecodaken” komt bij u langs om uw dak te inspecteren. Dan geven wij u gratis advies of uw dak aan renovatie toe is en geven een prijsindicatie voor de verschillende oplossingen.

 

Gratis offerte

Wij bekijken uw dak ter plekke en overleggen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna brengen wij gratis een offerte uit die u tot niets verplicht. U weet dus van tevoren precies hoeveel het u kost en wie uw plan gaat uitvoeren.

 

Afspraak maken?

Tip: wacht niet langer en vul nu het contactformulier in en neem contact op met daken.nl. Wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken. Abecodaken is snel, goed, verzekerd en concurrerend.