Is uw dak toe aan een renovatie of heeft u een lekkage in uw dak die met spoed verholpen moet worden in De Bilt? Dan staat er altijd een dakdekker van Abecodaken voor u klaar! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met uiteenlopende klussen met daken. Onder meer in De Bilt zijn wij een gewaardeerd bedrijf met vele vaste klanten die keer op keer bij ons terugkomen. Wij hebben ons gespecialiseerd in voor-oorlogse daken, dus voor een renovatie of reparatie aan daken van voor de 2e wereldoorlog in De Bilt bent u bij ons aan het goede adres!

 

Werkzaamheden van Abecodaken

Bij Abecodaken geloven wij in reparaties en renovaties van daken van topkwaliteit, waarbij wij alleen de allerbeste materialen gebruiken. Ook hechten wij, net als u, veel waarde aan de authentieke uitstraling van een woning, door middel van de daken. Wij verrichten werkzaamheden aan onder andere dakpannen, daken van zink, bitumineuze dakbedekking of shingles. Daarnaast zijn klussen aan schoorstenen en gevels ons ook niet te gek. Al onze dakdekkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Daardoor kunt erop rekenen dat werkzaamheden uitgevoerd door Abecodaken vruchten afwerpen waarvan je nog erg lang kunt genieten!

 

De beste dakdekker in De Bilt

Vele klanten in De Bilt gingen u al voor met het boeken van een dakdekker van Abecodaken, en dat heeft zijn redenen! Wij zijn een zeer betrouwbaar bedrijf en wij zullen binnen no-time bij u op de stoep staan om uw dak te bekijken en een offerte op te stellen. Dit alles is tegen scherpe prijzen. Heeft u een lekkage? Dan krijgt u altijd voorrang. Tevens hebben wij een spoedservice waarbij wij binnen 24 uur bij u voor de deur staan om de schade op te meten en een reparatieplan op maat te maken. Ook voor grotere klussen zoals complete renovaties van uw dak in De Bilt kunt u bij ons terecht!

Gratis inspectie

Twijfelt u of uw dak nog wel goed is of dat u voor de komende winter uw dak moet renoveren? Dakdekkersbedrijf “Abecodaken” komt bij u langs om uw dak te inspecteren. Dan geven wij u gratis advies of uw dak aan renovatie toe is en geven een prijsindicatie voor de verschillende oplossingen.

 

Gratis offerte

Wij bekijken uw dak ter plekke en overleggen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna brengen wij gratis een offerte uit die u tot niets verplicht. U weet dus van tevoren precies hoeveel het u kost en wie uw plan gaat uitvoeren.

 

Afspraak maken?

Tip: wacht niet langer en vul nu het contactformulier in en neem contact op met daken.nl. Wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken. Abecodaken is snel, goed, verzekerd en concurrerend.