0356029573 info@daken.nl

Het dak van deze authentieke jaren dertig woning in Zeist is door Abecodaken volledig gerenoveerd. Door de grote verscheidenheid aan “obstakels” is het uitmeten op een dak als dit een grote uitdaging.

Isolatie, verholen goten, dakgoten, schoorstenen, nokvorsten bevestigd met Flexim dakmortel, dakkapellen en een knik in het dak is het passen en meten.

De vakkundigheid van Abecodaken was hier hard nodig.

Het eindresultaat mag er wezen.

Gratis inspectie

Twijfelt u of uw dak nog wel goed is of dat u voor de komende winter uw dak moet renoveren? Dakdekkersbedrijf “Abecodaken” komt bij u langs om uw dak te inspecteren. Dan geven wij u gratis advies of uw dak aan renovatie toe is en geven een prijsindicatie voor de verschillende oplossingen.

 

Gratis offerte

Wij bekijken uw dak ter plekke en overleggen met u wat de mogelijkheden zijn. Daarna brengen wij gratis een offerte uit die u tot niets verplicht. U weet dus van tevoren precies hoeveel het u kost en wie uw plan gaat uitvoeren.

 

Afspraak maken?

Tip: wacht niet langer en vul nu het contactformulier in en neem contact op met daken.nl. Wij nemen vandaag nog contact met u op om een afspraak te maken. Abecodaken is snel, goed, verzekerd en concurrerend.