Abeco-Daken.nl

Dakdekker Laren

Is uw dak aan vernieuwing toe of moet de dakgoot worden vervangen dan bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Laren. Daken.nl dakdekker Laren werkt veel in de regio ´t Gooi en heeft meer dan 20 jaar ervaring en dakdekkers in dienst die alle soorten klussen die met dak te maken hebben professioneel kunnen uitvoeren. Onze dakdekkers zijn bedreven in allerlei soorten dakrenovatie en dakbedekking klussen. Tevens zijn wij in het bezit van een VCA diploma wat staat voor garantie en kwaliteit. Een aantal werkzaamheden die dakdekker Laren kan bieden zijn:

Dakisolatie Aanbrengen

Er kan op een simpele manier energie bespaart worden door het het dak te voorzien van een goed isolatiemateriaal. Een aanbouw aan een huis die als leefruimte dient moet ook verwarmd worden. Er wordt persoonlijk advies geleverd zodat u als klant het meeste profijt heeft van de dakisolatie.

Renoveren Loden Schoorsteen

Rondom de schoorsteen zitten loodslabben die er voor zorgen dat alles waterdicht is afgesloten. Het loodslab kan slap gaan hangen en scheuren gaan vertonen. Dan is het zaak om te laten repareren zodat alles weer waterdicht is. Dakdekkers Laren heeft professionele dakbedekkers in dienst die deze klussen met vakmanschap repareren.

Reparatie Nokvorsten

Een cementverbinding zorgt er voor dat de nokvorsten vastliggen. In de loop der jaren worden de cementverbindingen poreus en gaan de nokvorsten loslaten. Lekkage kan een gevolg zijn omdat de cementverbindingen door weer, wind en zon poreus worden. Het regenwater heeft dan vrij spel. Hier is het vakmanschap van dakdekker Laren nodig om dit weer perfect in orde te krijgen.

Impregneren Schoorsteen en Gevel

Om schimmelvorming door vocht in uw huis te voorkomen is het impregneren van de gevel een optie. Ook de schoorsteen kan geïmpregneerd worden. De geïmpregneerde laag zorgt ervoor dat er geen vocht door de muren heen slaat. Deze laag is tevens brandwerend. Het impregneren zorgt er ook voor dat er geen mos meer groeit op de gevel. De laag is reukloos. Deskundigheid is op dit gebied nodig. Dakdekker Laren is gespecialiseerd in deze werkzaamheden.

Dakbedekking Laren

Voor meer informatie en het aanvragen van een 1e gratis dakinspectie (we komen gratis uw dak inspecteren alvorens we met een offerte komen) maakt u gebruik van de contactpagina.

Abeco-Daken.nl
Heideweg 54
3768 BC SOEST
Telefoon: 0356029573
Mobiel: 0654912009
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
K.v.K. Nr. 60916648

Nieuwe Dakgoot Soest

dak reparateur Soest

dakbedekker bilthoven

dakbedekker soest

dakbedekking bos en duin

dakbedekking soest

dakpannen daken

Deze site maakt gebruik van cookies!